OVER BERT

Bert van Geel
Bert (1962), houdt niet alleen al heel lang van de natuur, als je met hem praat dan voel je dat hij de natuur is. Alles aan hem is doordrongen van natuur en dat maakt dat hij gepassioneerd en boeiend vertelt over de natuur. Hij is communicatief sterk en houd van een grap. Dat maakt dat alles wat je met Bert doet én leuk én leerzaam is.
.
Thuis in de natuur
De fascinerende wereld van flora en fauna heeft een prominente rol in het leven van Bert. Hier voelt hij zich thuis.  Zijn brede kennis en nimmer aflatend enthousiasme helpt anderen doen kijken, onderzoeken en beleven. Zijn uitleg gaat altijd een stapje verder. Zeker geen monoloog. “Hoe kan het nou dat….?” “Heb je je wel eens afgevraagd waarom.. ? Waar kijk je nu eigenlijk naar? “Luisteren en kijken naar de natuur samen met Bert maakt een les, een lezing of een excursie onvergetelijk.
.
Breed netwerk
Naast zijn eigen initiatieven ter bevordering van natuurbeleving werkt hij al enige decennia samen met natuur- organisaties, verenigingen en instanties. Heeft bijdragen geleverd aan verschillende radio- en Tv programma’s en ook schrijven voor krant of blad is hem niet vreemd.
.
Voorliefde
Buiten zijn werkzaamheden kweekt Bert tropische kevers, vlinders en meer. Is houder van aquaria en terraria. Verzorger van hond, kat en konijn en bovenal een tuinier.
.
Facebook
Bezoek Bert’s facebookpagina om een indruk te krijgen van zijn werk, belevenissen rond om huis en in de natuur.
.
.